Over Ateco


Ateco: specialist in automatisering voor de zaad- en bloembollensector

Ateco is gespecialiseerd in installaties voor agrarische projecten. Wij verzorgen elektrotechniek, koeltechniek, watertechniek en regeltechniek van ontwerp tot onderhoud. De verschillende disciplines bundelen wij tot een totaaloplossing zodat u één aanspreekpunt heeft voor al uw installaties en automatiseringsvragen. Vanzelfsprekend hebben wij een storingsdienst die 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar staat.

Enthousiasme, kennis, kwaliteit, innovatie, meedenken en bijblijven zijn de ingrediënten waarmee Ateco uw bedrijf helpt groeien en bloeien. 

Ateco verzorgt automatisering en installatietechniek binnen vier divisies:

Ateco biedt totaaloplossing

Ateco werkt onder andere voor de glastuinbouw en de tulpenbroeierij. Deze kwekers hebben behalve de klimaatbeheersing in de broeikas ook technieken nodig voor het optimaal drogen, bewaren en verwerken van de bloembollen. Ateco zorgt ervoor dat alle mogelijke installaties samen een totaalproduct vormen wat voor de kweker een optimaal bedrijfsresultaat oplevert.

Ateco levert op maat gemaakte techniek en installaties, afgestemd op uw teelt. Hoewel onze vakkundige medewerkers veel verschillende disciplines beheersen, heeft u contact met één aanspreekpunt. 

Ateco bundelt disciplines en heeft altijd één Ateco bundelt disciplines waardoor u altijd één aanspreekpunt heeft, lees meer